ID {{ productCode }}
Obecnie nie posiadamy tego produktu w naszej ofercie. Zapoznaj się z produktami, które są dostępne w naszym magazynie.
Numer zamówienia: FFAB001
Dzięki opatentowanemu procesowi pasteryzacji płynne jajka mają długą trwałość wynoszącą do 6 miesięcy i nie trzeba ich przechowywać w lodówce. Po otwarciu należy je natomiast przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni. Są smaczne i można je łatwo przygotować jako jajecznicę, omlet lub użyć do pieczenia. Dzięki pasteryzacji jaja można również spożywać na surowo, na przykład w koktajlach i shake'ach białkowych.
100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 241 kJ / 58 kcal |
Tłuszcz | 0,8 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,27 g |
Węglowodany | 1,2 g |
- w tym cukry | 1,2 g |
Białko | 10,3 g |
Sól* | 0,41 g |
Producent: Konrad Buczak, Stobierna 175, 36-002 Jasionka, Polska
Postać | płyn |
---|---|
Waga | 1000 g |
Specjalne wymagania | niskowęglowodanowy |
10. 6. 2025
Co chcesz wiedzieć o tym produkcie?
Zapytaj, a skontaktujemy się z Tobą w ciągu 24 godzin